Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Openingstijden


Ma:  gesloten
Di:  8.30 uur tot 18.00 uur
Wo:  8.30 uur tot 18.00 uur
Do:  8.30 uur tot 18.00 uur
Vr:  8.30 uur tot 18.00 uur
Za:  8.30 uur tot 16.00 uur
Zo:  gesloten
 
** Wegens vakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 22 september tot en met zaterdag 30 september 2017 **

Onze werkplaats is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.
------------------------------------------
Tussen de middag is de werkplaats gesloten van 12.30 uur tot 13.30 uur.
----------------------------------------
Za is de werkplaats de gehele dag gesloten.
-

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Tweewielers Theo Cornelissen is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Tweewielers Theo Cornelissen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Tweewielers Theo Cornelissen worden gexploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Tweewielers Theo Cornelissen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Tweewielers Theo Cornelissen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Tweewielers Theo Cornelissen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Tweewielers Theo Cornelissen 2017.

Deel het met uw vrienden!


Nieuws


SQ LAB zadelmeting
Vanaf vandaag zijn wij dealer van SQ LAB zadels. Wij voeren hiervoor een zithouding uit en geven U daarna een advies voor een type zadel. Ideaal voor mensen met rugklachten, zadelpijn, of doof gevoel na een fietstocht ongeacht hoe lang. »

Aanbiedingen


Union Load
Frame Load: Soepel de stad door dankzij het aluminium frame en geen kans op roest Afmontage Load: Shimano remnaaf (R)...

Van 599,- voor 449,-
»